Jawel, mijn zelfgebouwde website voor Efficiënte Assistente is klaar en dit is mijn allereerste blog. 

Als startend ondernemer begin ik hier zelf meteen mee. Waarom? Ik vertel het je graag!

Allereerst: het is goed is voor je vindbaarheid (oftewel SEO – search engine optimalisation), altijd handig voor (startend) ondernemers;-)  Door kennis en ervaringen te delen kun je anderen helpen. Uiteraard probeer ik interessante content te schijven die mijn lezers kan inspireren of ingaat op herkenbare problemen. Misschien kan Efficiënte Assistente je zelfs verder helpen met je ‘uitdaging’! 

Bovenal vind ik het leuk om te doen: teksten schrijven, aansprekende foto’s maken en vormgeven! Niet voor niets heb ik hier mijn ‘werk’ van gemaakt als Efficiënte Assistente! 

Wat ik precies doe? Als Virtual Assistant ondersteun ik zzp en MKB ondernemers met verschillende werkzaamheden die gericht zijn op het verlagen van werkdruk én het laten groeien van hun business en ….werkplezier! Jij blij en ik blij dus, win-win!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kijk maar eens op mijn website of stuur me een bericht.

Graag tot de volgende blog,

Liefs Valérie 

Achtergrondfoto voor website Efficiënte Assistente
Terug naar blog