Als Virtual Assistant werk ik vanuit mijn eigen locatie, lekker flexibel.

Blog en nieuws2020-07-01T10:02:42+02:00

Mijn blog

My first blog!

21 mei, 2020|

Jawel, mijn zelfgebouwde website voor Efficiënte Assistente is klaar en dit is mijn allereerste blog.  Als startend ondernemer begin ik hier zelf meteen mee. Waarom? Ik vertel het je graag! Allereerst: het is goed is voor je vindbaarheid (oftewel SEO – search engine optimalisation), altijd handig voor (startend) .. lees verder

Ik ben de efficiënte assistente die je ondersteunt en wie je te allen tijde kunt benaderen voor advies, extra handjes of feedback.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een samenwerking? Leuk!

Ik maak graag vrijblijvend een afspraak of we Skypen.  We bespreken met welke taken ik jou kan helpen, mijn werkwijze en voorwaarden. En belangrijk: hebben we samen een klik?

Neem contact op